NIEUWS

Het Flevoziekenhuis heeft Wegkamp Adviesbureau ingehuurd om te ondersteunen in het jaarlijks opstellen van het MJOP (meerjaren onderhoudsplan).  Ervaring leert dat adviesbureaus het MJOP te theoretisch aanpakken. Onze pragmatische manier pakken de medewerkers van Wegkamp Adviesbureau snel op. Ondersteuning in het gebruikte O-prognose systeem, actualiseren van gegevens  en adviseren op technisch gebied wordt adequaat uitgevoerd.

Begin 2018, wederom uitbreiding Team WBA

 

Andreas de Haan

Het bouwtechnische vak heeft altijd mijn interesse gehad. Waarom? Omdat ik graag pragmatisch en planmatig bezig  ben.  Ik beoordeel met mijn kennis en kunde de staat van vastgoedonderhoud en werk deze uit in een planning en schrijf mijn advies.

Hoe divers had ik het durven wensen? Wij zijn werkzaam in verschillende “soorten gebouwen” en bij uiteenlopende opdrachtgevers, die pas tevreden zijn als wij nauwkeurig en professioneel advies geven. Wegkamp hecht veel waarde aan innovatie en klantvriendelijkheid, dat daagt mij als medewerker uit om accuraat te blijven èn in beweging!

Voordat ik mijn studie begon deed ik al werkervaring op binnen dit bedrijf, waar ik altijd met veel plezier heb gewerkt. Voor mij onderscheidde Wegkamp zich in beleidsvoering en sfeer omdat de directie veel waarde hechtte aan een aanpak met respect voor mens en milieu. Eenmaal terug in dit bedrijf blijkt dit door de jaren heen nog meer  te zijn uitgebreid en blijkt Wegkamp een voorbeeldfunctie te hebben voor andere ondernemers. 

Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau gaat in samenwerking met het UMC Utrecht kostenbesparingen realiseren door de inzet van effectief beheer en onderhoud.

 

Aan het woord is ir. Tom Kleemans RVGME, werkzaam als Onderhouds-adviseur Directie Facilitair Bedrijf, Service en Onderhoud van het UMC Utrecht.

 

Tom Kleemans: “Binnen het UMC Utrecht waren wij op zoek naar een betrouwbare partij die zowel op bouwtechnisch- als installatietechnisch gebied de gevraagde dienstverlening kon faciliteren”.

 

Keuze voor Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau als de juiste partner

 

Wij hebben in de aanbestedingsprocedure uit diverse partijen gekozen voor Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau. Met de keuze voor Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau is het UMC Utrecht van mening dat is gekozen voor het binnenhalen van ervaring en kwaliteit. Daarnaast heeft Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau een eigen visie op risico gestuurd onderhoud en voeren zij alle dienstverlening in eigen beheer uit.

 

Met de indiening van een plan van aanpak en het uitvoeren van de 0-meting heeft Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau laten zien pragmatisch en oplossingsgericht te werk te gaan en daarnaast ook een eigen visie te hebben op het verbeteren van de te voeren onderhoudsmethodieken.

 

“Kortom, met de keuze voor Wegkamp Bouwtechnisch Adviesbureau zijn wij er van overtuigd de juiste keuze te hebben gemaakt en te gaan voor het gezamenlijk succes waarbij de gewenste kwaliteit voor het UMC Utrecht voorop staat”.

WBA Innovatie

Innovatie & Ontwikkeling

 

Op het gebied van innovatie zijn wij binnen Wegkamp met een aantal grote ontwikkelingen op diverse vakgebieden bezig. Graag willen wij het volgende project hierbij uitlichten:

 

Momenteel zijn wij in een vergaand stadium verwikkeld voor de ontwikkeling van een indoor-navigatie systeem die is gekoppeld aan een dashboard-systeem, waarmee wij de risico’s en de effecten op de risico’s kunnen managen. Op dit moment zijn een aantal testen hiervoor gaande in het UMC Utrecht en Gelre Ziekenhuis Apeldoorn.

Deze nieuwste ontwikkeling van indoor navigatie, betreft de gemakkelijkste manier om binnen gebouwen van A naar B te komen, allemaal via je smart Phone of tablet.
Dit systeem is “de oplossing” voor de gebruikers en bezoekers van ziekenhuizen, zorginstellingen, gemeentes & gemeentelijke instellingen en onderwijsinstellingen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op dit gebied? Meldt u dan nu aan voor onze nieuwsbrief of houdt onze website in de gaten!